Списанието ОМД Глас издание Зима 2012 Излезе!

Списанието ОМД Глас издание Зима 2012 Излезе!

Почитувани македонци, 

Со задоволство Ви го презентирам новиот број на списнието ОМД Глас.  Кликнете ТУКА да го даундлодирате својот безплатен примерок.

На Вас и Вашите семејства, Ви посакувам многу здравје и среќа во новата 2013 година!

Со почит,

Марк Бранов

ОМД Портпарол

Уредник, ОМД Глас Списание

editor@umdiaspora.org

 

Previous UMD Voice Winter 2012 Magazine is Out!

UNITED, WE CAN!

United Macedonian Diaspora
800 Maine Avenue SW Suite 200, Washington, D.C. 20024

Opening Hours:
Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

United Macedonian Diaspora © 2023. All Rights Reserved