ОМД Статија во Фокс Нуз: Вистинската приказна за Република Македонија

Четврток, 20 Април 2017

Џовалин Шкуртај - академик при Академијата на науки на Албанија неодамна напиша крајно дезинформативна и понижувачка колумна за Македонија.


Повеќе...

ОМД: Никој нема право да одлучува за иднината на Македонија, освен народот

Понеделник, 20 Март 2017

Темелите на државата се веќе изградени и поставени, па затоа дебата за менување на името, знамето, химната и грбот не смее веќе да се отвора.


Повеќе...

ОМД бара од Македонија да се врати на основните демократски принципи

Петок, 17 Март 2017

Демократската основа на Република Македонија мора да се преработи и искривениот политички поттик да се укине – во најбрз можен рок.


Повеќе...

Помогнете и на ОМД преку пребарувачот Goodsearh

GoodSearch: You Search...We Give!

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30