Списанието ОМД Глас издание Зима 2012 Излезе!

Почитувани македонци, 

Со задоволство Ви го презентирам новиот број на списнието ОМД Глас.  Кликнете ТУКА да го даундлодирате својот безплатен примерок.

На Вас и Вашите семејства, Ви посакувам многу здравје и среќа во новата 2013 година!

Со почит,

Марк Бранов

ОМД Портпарол

Уредник, ОМД Глас Списание

editor@umdiaspora.org